Over mij

Als kind was ik altijd al graag bezig met mijn handen. Mijn oma en moeder leerden mij als klein meisje verschillende handwerktechnieken, ik kon daar uren mee bezig zijn. Zij leerden mij op deze erg gezellige dagen mijzelf op een leuke en creatieve manier te vermaken. 

Na mijn opleidingen, Sociaal Pedagogisch Werk, Visagie, Mode Ontwerp en Styling en Creatieve Handvaardigheid ben ik als zelfstandige gestart. Sinds 2009 werk ik als Freelancer voor verschillende bedrijven, instellingen en stichtingen. Ik verzorg creatieve workshops voor kinderen en volwassenen tussen de 4 en 100 jaar. In deze workshops leert men met diverse materialen de meest fantastische creaties te maken. 

Naast mijn werk als freelancer werk ik ook als textiele vormgever. Met als grootste inspiratiebron Azië. Een aantal jaren geleden ben ik gaan reizen door Azië. Ik bezocht o.a. Thailand, Cambodja, Vietnam, Laos, China, India, Maleisië en Japan. Tijdens deze reizen ben ik sterk geïnspireerd geraakt door ambachtsmensen die vaak met minimale middelen de meest mooie en bijzondere dingen maken. Vaak leidde dit tot gesprekken die met handen en voeten werden gevoerd, maar ambachtslieden zijn altijd bereid om jou als reiziger uitleg te geven over het werk wat zij maken, daar hoeft geen taal aan te pas te komen. Zo'n gemeenschappelijke interesse schept een band met mensen zoveel kilometers ver van huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen