over mij

Als kind was ik altijd al graag bezig met mijn handen. Mijn oma en moeder leerden mij als klein meisje verschillende handwerktechnieken, ik kon daar uren mee bezig zijn. Zij leerden mij op deze erg gezellige dagen mijzelf op een leuke en creatieve manier te vermaken. 

Na mijn opleidingen, Sociaal Pedagogisch Werk, Mode Ontwerp en Styling en Creatieve Handvaardigheid ben ik als zelfstandige gestart. Sinds 2009 werk ik als Freelancer voor verschillende bedrijven, instellingen en stichtingen. Ik verzorg creatieve workshops voor kinderen en volwassenen tussen de 4 en 100 jaar. In deze workshops leert men met diverse materialen de meest fantastische creaties te maken. 


Buiten het geven van workshops werk ik met mensen met een verstandelijke beperking. Samen maken we producten van vilt en textiel voor de verkoop aan bedrijven en particulieren. Mijn liefde voor vilt is hier ontstaan. Wol is zo'n divers materiaal, je kunt er alle kanten mee op, er valt nog een hoop aan te ontdekken.

Kinderen leren handwerken niet meer zoals vroeger en volwassenen zijn vaak vergeten hoe fijn dat eigenlijk was. Ik geef mijn kennis graag door, wil mensen laten voelen hoe fijn het is om met je handen te werken en hoe gezellig dit is om samen te doen. Mensen verbazen zich vaak over hun eigen kunnen en die blije gezichten geven mij erg veel voldoening.