donderdag 21 juni 2012

Haken in India


Op reis haak ik altijd veel. Je zit soms uren in een trein dus tijd zat om wat leuks te maken. Indiërs zijn nooit alleen dus als er 1 nieuwschierig is ben je ineens omringt door mensen die van alles willen weten. Taal maakt dan niet uit, het was me duidelijk genoeg dat deze vrouw er graag vandoor wilde gaan met mijn nog af te maken beest. Ze zette hem op haar hand en liep ermee door de trein alsof het haar kostbaarste bezit was. 

Ik snapte haar wel want ook ik was erg blij met dit beest wat ik Mister Hara heb genoemd, meneer Groen! Voor de vrouw heb ik snel een tasje gehaakt voor haar mobiel en gelukkig was ze hier ook heel blij mee. Mister Hara ging verder met ons mee. Zie hem hier zitten op de 1000 traptrede van Mount Girnar, een pelgrims tocht van in totaal 5000 treden. De dagen erna was elk stoeprandje te veel maar we hebben het wel mooi gedaan.


Als je zelf gewoon bezig bent komen mensen gewoon naar je toe. Hier geef ik wat bijles aan een Franse die er niet uit komt met haar vierkantjes. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten