maandag 15 oktober 2012

Bladgezicht


Ik verzin veel dingen zelf, maar deze grap zag ik voorbij komen op een ander blog. Op creatief en fantasierijk kun je altijd terecht voor leuke knutsel tips. Klik aan de rechterkant op "do it yourself" en een lading ideeën komen voorbij. De gratis downloads zijn ook hartstikke leuk, bijvoorbeeld bouwpakketjes, labeltjes, kalenders en mobiles. 

En als je nog meer van dit leuks wilt er is ook een online winkel, Djello.  Djello is genomineerd voor de hipste winkel van de herfst 2012. We moeten dus flink gaan stemmen deze week want dit is de hipste winkel (en je kunt nog wat winnen ook)! Hippe spullen, snelle levering en het leukste je krijgt het altijd in een mooi pakje waar aandacht aan is besteed met leuke extra dingen waar je blij van wordt!


Maar goed hoe maak je nu zo'n grappig bladgezicht? Ga naar buiten want vandaag regent het niet meer! Zoek mooie bladeren en laat ze even drogen tussen een krant. Knip intussen uit tijdschriften grappige ogen en monden uit. Voor de neus kun je alles gebruiken! Hang hem op of plak hem op een gekleurd velletje papier en dan heb je een bladgezicht schilderij! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten