maandag 16 november 2015

Nieuwe Workshops BIJ MIJS

Marijn workshops BIJ MIJS! 
Vanaf december kun je mijn workshops volgen BIJ MIJS. 

BIJ MIJS is een super gezellige winkel waar je voor elke gelegenheid en voor wie dan ook originele cadeautjes kunt kopen. Als je uit al dat moois nog even niet kunt kiezen neem je gewoon een lekker koffie of thee met wat gebak van de dag wat in de buurt wordt gemaakt. Kind mee? Geen probleem die kan lekker spellen. Maar dit is nog niet alles want MIJS heeft 2 grote ruimtes waar je een workshop kunt volgen maar deze ook kunt afhuren voor een kinderfeestje. 

In december start ik met de eerste workshops. 2 Workshops zijn voor volwassenen (en bij mij ben je dat al vanaf 16 jaar, doe lekker mee) en 1 voor kinderen vanaf 9! Zie hieronder het overzicht. Hou mijn Facebook in de gaten voor de laatste updates! 


Dinsdag avond 1 december - 19.30/21.30 uur - 20 euro - v.a. 16 jaar

Vouwen stopt piekeren! Dus laten we een avond heel veel vouwen! Je maakt al een ornament met 3 blaadjes, maar je kan wel door tot 30 origami blaadjes in 1 bal! Dus zin om zen de drukke december maand in te gaan? Doe dan mee (ps ze doen het ook heel goed in je kerstboom!)Dinsdag avond 8 december - 19.30/21.30 - 20 euro - v.a. 16 jaar

Kleurboeken voor volwassenen zie je tegenwoordig overal, maar is het niet zo dat je de helft maar echt zou willen kleuren? In deze workshop geef ik je handvatten hoe je een eigen plaat kunt maken. Want hoe tof is het als jij bepaald wat je gaat kleuren!

 Vrijdag 8 december - 16.00/17.30 uur - 12,50 - v.a. 9 jaar

Je maakt in deze workshop een hanger van een oude kerstkaart. Deze snijden we in repen en met wat mooie kraaltjes erbij kan deze bal schitteren in de kerstboom!
Inschrijven voor een workshop kan in de winkel BIJ MIJS, door mij een mailtje te sturen info@marijnvandersman.nl of laat een bericht achter via mijn contact formulier.

Ik kan BIJ MIJS ook je kinderfeestje organiseren of wil je eens wat doen met een groep vriendinnen laat het mij gerust weten, ik denk graag met je mee!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten