woensdag 26 september 2012

Workshop op Festival Musouk

Festival Musouk is een gratis toegankelijk festival, een multiculturele parade vol muziek, dans, theater, workshops & met een moderne souk. 


Zaterdag 29 september geef ik in de Mansour (een woestijntent) tussen 2 en 3 uur een workshop 'toverbal' vilten. Kom gezellig naar de markt in Delft want er is een heleboel te beleven. 

Zaterdag 29 september vindt de eerste editie van Festival Musouk plaats op de Markt in Delft. Dit is het centrale Marktplein in de binnenstad.
Musouk is een gratis toegankelijk festival, een multiculturele parade vol muziek, dans, theater, workshops & met een moderne souk. Op het grote podium, in bijzondere tenten, in het kinderdorp en op de markt (de souk) worden kunsten en cultuuruitingen uit de hele wereld gepresenteerd. Je kunt proeven, snuffelen, luisteren, kijken en meedoen.

De souk is een belangrijk onderdeel van het festival. Er worden hippe hebbedingen, exotische proeverijen en lekkernijen, (kinder)kleding, speelgoed, home made baksels en maaksels, mode, tassen & sieraden verkocht. Culturele organisaties geven informatie, doen activiteiten en/of verkopen producten. Offline webshops, moderne ambachtslieden en kunstenaars tonen hun werk.
Musouk wordt georganiseerd door Maanvis Producties in samenwerking met culturele organisaties en de WMC, het netwerk van migrantenorganisaties in Delft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten