woensdag 25 april 2012

Bingo


Bingo is weer hartstikke hip! Je kunt natuurlijk een nieuw gelikt spel kopen in een speelgoed winkel maar een tweedehands kopen en deze pimpen is veel leuker. Vorig jaar kocht ik dit spel voor een euro op koninginnedag. 

Het zakje zag er alleen niet meer uit. Ik heb het eraf gehaald en alleen het woord 'Bingo' eruit geknipt. Ik ben gaan zoeken tussen mijn verzameling stofjes en lintjes. Deze koop ik echter ook nooit nieuw, ik loop de kringloop winkels af op zoek naar leuke stofjes, bandjes en lintjes. Het is dan goed betaalbaar en je hebt dingen die je nu niet meer tegen zou komen. Lint koop ik vaak op reis. Het is dan zo goed geprijsd dat ik niet hoef te kiezen hoeveel meter ik wil, nee ik koop meteen een hele rol. 

Na een uurtje werk had ik een super vrolijk Bingo zakje. Leuk voor een kinderfeestje (klik hier voor meer tips)! Of doorbreek eens je verjaardag met een potje Bingo en laat je gasten flink lachen en naar huis gaan met iets waarvan je toch niet wist wat je ermee moest!

Vind je het allemaal leuk en aardig, je kan nog meer met zo'n bingo spel. Helmi Coenders maakte van de getallen grappige poppetjes. Er zitten 75 getallen in een bingo spel, dus je kunt 75 cadeautjes maken, een hanger of broche voor de jarige, nummer je sleutels in het sleutelkastje, maak prijzen voor de winnaars als je toch een ander spelletje ging doen, noem maar op.

1 opmerking: